Verwarming

Voor de centrale verwarming zijn wij Atag select dealer en maken verder veelvuldig gebruik van decorradiatoren van het merk Vasco en Radson. En het vloerverwarming gedeelte gebruiken wij veelvuldig van het merk Henco(Floor).

ATAG

Als geen ander kent ATAG de waarde van aangename warmte. Warmte is wooncomfort; een van de onmisbare zaken die een huis tot een thuis maken. Daarom staan kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid voorop bij alle producten die ATAG Verwarming ontwikkelt. Het is een keuze die uw woonklimaat voor jarenlang bepaalt. Dagelijks intensief gebruik vraagt om een keuze voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Haalt uw CV-toestel er nog uit wat er in zit?

Vroeg of laat krijgt u er mee te maken: de aanschaf van een nieuw CV-toestel. Eens in de ongeveer 15 jaar moet de oude vervangen worden. Daarom is het de moeite waard om een weloverwogen keuze te maken waarin uw persoonlijke comfortwensen centraal staan. Want een weloverwogen beslissing voor comfort begint bij goede informatie!

Omdat geen enkel huishouden gelijk is, biedt ATAG Verwarming verschillende (zonne-energie) systemen voor verwarming en warmwater. U vindt altijd een passend systeem bij uw woonsituatie dat door zijn milieuvriendelijke constructie zorgt voor een lagere energierekening. Dit komt onder andere door de basis van elk CV-toestel: de RoestVastStalen warmtewisselaar, ook wel het hart van het toestel genoemd. Door de bijzondere constructie met gladde buizen wordt direct warmte overgedragen aan het CV-water. De iets schuin geplaatste wisselaar zorgt ervoor dat het gevormde condenswater meteen wordt afgevoerd. Dit heeft als uniek voordeel dat vanuit het RoestVastStalen hart een directe warmteoverdracht plaatsvindt. Het resultaat: een langere levensduur, een zeer schone verbranding en een Super Hoog Rendement dat ook na jaren nog wordt gegarandeerd. Het assortiment CV-toestellen bestaat uit de A-serie, E-serie, Q-serie, Q-CC serie en de zonneboilerCombi. Alle toestellen zijn in diverse vermogens verkrijgbaar. Voor elke situatie het juiste toestel!

Atag select dealer:

De verkoop van de producten verloopt grotendeels via een dealernetwerk van ruim 500 ATAG SelectDealers verspreid over heel Nederland. Door middel van trainingen en uitgebreide ondersteuningsvormen worden zij opgeleid tot echte ATAG specialisten. Bovendien biedt de ATAG SelectDealer CV-plus. Dit is een financieel aantrekkelijk pakket die extra voordelen biedt bij aanschaf van een ATAG CV-ketel, waaronder uitgebreide garantievoorwaarden, de mogelijkheid tot het leasen van een CV-ketel, vakkundige installatie en service van de ATAG SelectDealer.

Decorradiatoren

Vasco

Wooncomfort is een behaaglijk gevoel in een inspirerende leefomgeving, waar design, interieur en architectuur in elkaar overvloeien. Zowel nieuwbouw als renovatie vraagt om duurzame verwarming die gezien mag worden. Met spitsvondige technologie en een doordachte eigentijdse vormgeving creëert Vasco innovatieve radiatoren die zich naadloos integreren in elk interieur.

Standaard zijn Vasco radiatoren dus al heel luxueus. Maar de designradiator kan nog meer verfraaid worden. Zo zijn de radiatoren bijv. beschikbaar in meer dan 300 verschillende kleuren (RAL-, sanitaire, Britse kleuren, metaalkleuren, inox) en kunnen ze worden voorzien van talrijke hoogwaardige en praktische luxe-accessoires zoals spiegels, rekjes, handdoekringen.

 

  

 

Radson

Sinds het ontstaan van de organisatie draagt Radson kwaliteit hoog in het vaandel. De volledige Radsonproductie heeft de ISO 9001 certificatie, geleverd door de TÜV. Maar de kwaliteit en warmte-afgifte van Radson worden ook getest en erkend door vermelde instituten.

De Belgische productie-eenheid produceert dagelijks 7.000 à 10.000 radiatoren. Ook vandaag nog blijft Radson investeren in kwaliteit en innovatie, rekening houdend met het milieu. De radiatorspecialist bewijst immers elke dag opnieuw dat water- en luchtzuivering, geluidsbeheersing en warmterecuperatie perfect samen kunnen gaan met rentabiliteit. De talrijke milieuattesten die Radson verkreeg, zijn er het bewijs van. Naast kwaliteitsproducten wil Radson ook een volledige service aanbieden. Die service vertaalt zich vooral in een ruim assortiment van paneel-, badkamer-, designradiatoren. Met niet minder dan 110.000 radiatoren is er een brede waaier aan mogelijkheden en kan gezorgd worden voor een snelle levering.
Ook zijn deze radiatoren in bijna alle kleuren leverbaar!


Reviews

Van Houtum Installatietechniek

Google Reviews
4.5