Energiebeheersing

Tegenwoordig doen we er zoveel mogelijk aan om alles zo zuinig mogelijk te maken. Zo helpen we met z’n alle om de aarde langer in stand te houden en het is ook nog goed voor het milieu, maar ook zeker goed voor uw portemonnee!

Wij bieden naast onze cv- ketels ook lage temperatuur verwarming aan, zoals lage temperatuur radiatoren (ook als aluminium radiaroren), maar ook warmte pompen. Het merk wat we voeren van warmte pompen is Stiebel Eltron. Dus neem gerust contact met ons op voor een goed advies of informatie over deze mogelijkheden.

Stiebel Eltron

De omgeving zit vol energie. Pas bij een ongelooflijke -273° C is elke energie aan de omgeving onttrokken. Met een warmtepomp kan een deel van de in de natuur aanwezige energie worden ingezameld en als verwarmingswarmte of als warmte voor de warmwaterbereiding worden gebruikt. Zelfs bij buitentemperaturen van -20° C is een dergelijke installatie nog economisch verantwoord. Over een heel jaar gerekend krijgt u van de natuur zo meer dan de helft van de normale stookkosten cadeau.

Verschillende typen warmte pompen:

Lucht|water- warmtepomp

De lucht | water-warmtepomp haalt de warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze om te verwarmen en warm water te bereiden. Milieu-energie kan niet intelligenter en economischer worden gebruikt, en dit zelfs het hele jaar door. Zelfs tijdens de winter, als het ijskoud is.

Brine|water-warmtepomp

De warmtedrager | water-warmtepomp is leverbaar als comfort- en compacte serie en als modulair toestel. Als energiebron wordt gebruik gemaakt van de grond. De uit de omgeving gewonnen warmte kan afhankelijk van de warmtepomp worden gebruikt om te verwarmen, te koelen en warm water te bereiden.

Water|water-warmtepomp

De water | water-warmtepomp haalt de vereiste energie voor de verwarming en de warmwaterbereiding uit het grondwater. De warmtepomp is leverbaar als comfort- en compacte serie en als modulair toestel.

Regeltoestellen

Met de moderne regeltechniek van Stiebel Eltron heeft u alles perfect onder controle. De sturing van één enkel toestel, van een volledig systeem of de regeling van een complexe installatie met uiteenlopende energiebronnen – met de regeltoestellen kunt u perfect voldoen aan alle vereisten. Dankzij de eenvoudige bediening kunnen alle toestellen heel eenvoudig worden ingesteld op de persoonlijke wensen en zorgen ze in een handomdraai voor comfort op maat.


Reviews

Van Houtum Installatietechniek

Google Reviews
4.5