Dak- en zinkwerk

Voor dakwerkzaamheden maken wij veelvuldig gebruik van EPDM, een éénlaags synthetisch dakrubber. EPDM is door zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid te gebruiken in een groot aantal toepassingen. Naast dakbedekking is EPDM ook ideaal voor bijv. waterkeringen in muren en voor vijvers.

Voordelen voor het kiezen van een EPDM dak:

Geen sloop van het bestaande dak.

EPDM kan over de meeste bestaande dakconstructies heen geplaatst worden. U heeft dus geen sloop- of stortkosten voor het afbreken van de bestaande dakbedekking en wint veel tijd.

Droogt niet uit of barst niet.

Klassieke dakbedekkingen die langdurig blootgesteld worden aan de zon, drogen uit en vertonen barstjes of scheurtjes. EPDM – dakfolie is UV- en ozonbestendig en zal niet uitdrogen of barsten. Een EPDM – dak gaat dan ook gemiddeld langer dan 40 jaar mee.

Blijft soepel en scheurt niet!

Dag en nacht, winter en zomer, zon of regen…een dak wordt voortdurend blootgesteld aan hevig wisselende temperaturen. EPDM is een elastomeer en heeft een elasticiteit van meer dan 400 %. Hoe uw dak ook uitzet of krimpt, dankzij zijn blijvende elasticiteit vangt EPDM dakfolie deze bewegingen probleemloos op en zal niet scheuren.

Ook een groot voordeel van EPDM is dat het bijna altijd naadloos gelegd kan worden, dat wil dus zeggen dat de kans op lekkages minimaal wordt omdat je dus geen of bijna geen naden in het dak hebt zitten. EPDM is ook uitermate geschikt voor het leggen van groene daken. Tevens worden bijna alle vijvers / bassins ook van EPDM gemaakt en kunt u daarvoor ook bij ons terecht.

Garanties:

Wie zekerheid zegt, zegt garantie. Op BossCover EPDM geldt maar liefst 10 jaar productgarantie.

Zorg voor milieu wordt steeds belangrijker. BossCover EPDM gaat gemiddeld meer dan 40 jaar mee en is volledig recycleerbaar.


Reviews

Van Houtum Installatietechniek

Google Reviews
4.5